Τα πρώτα δείγματα Καρβαλιάλ στον Ρέντη, το σύστημα που ετοιμάζει, ο παίκτης που ξεχωρίζει, η πρώτη αλλαγή και οι επιστροφές

Τα πρώτα δείγματα Καρβαλιάλ στον Ρέντη, το σύστημα που ετοιμάζει, ο παίκτης που ξεχωρίζει, η πρώτη αλλαγή και οι επιστροφές

Τι έχει δείξει έως τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός στον Ολυμπιακό, τα τετ α τετ με όλους και τα νέα δεδομένα για όλους στον Ρέντη

Υπό νορμάλ συνθήκες θα έμπαινε στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για το ματς στις Σέρρες. Με την αναβολή της αγωνιστικής το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ έρχεται στις 14 του μήνα με την Μπάτσκα Τόπολα στο καθοριστικό ματς για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό στις πρώτες τέσσερις μέρες στην ομάδα να προσπαθεί να «τρέξει» τις εξελίξεις σε όλα τα «μέτωπα». Αγωνιστικά, ψυχολογικά, μεταγραφικά με το τελευταίο τομέα βεβαίως να έχει να κάνει κυρίως με τον Πέδρο Άλβες που θα αναλάβει να κάνει πράξη τα «θέλω» του Καρβαλιάλ έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης.

Ποια είναι τα πρώτα δείγματα του Πορτογάλου έως τώρα; Μόνο καλά λόγια έρχονται από τον Ρέντη για το νέο προπονητή της ομάδας που μαζί με το επιτελείο του προσπαθούν να βάλουν πράγματα στις προπονήσεις και συνολικά στην αντιμετώπιση των παικτών. Να κάνουν αλλαγές που είναι απαραίτητες για την δική τους αγωνιστική φιλοσοφία, να πετύχουν στα πρώτα τους «στοιχήματα» όπως αναφέραμε από χθες όπου ναι μεν τους ενδιαφέρει η επίθεση αλλά «καίγονται» να βρουν λύσεις στα σοβαρά κενά στην άμυνα, για την ακρίβεια την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Ο Πορτογάλος προσπαθεί να είναι κοντά στους παίκτες, μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα καθημερινά για την ομάδα αλλά και για τους αντιπάλους με το επιτελείο του σε συνεργασία και με το σταφ που βρήκε να έχει… εγκατασταθεί στον Ρέντη.

Όσον αφορά το σύστημα προσανατολίζεται στο 4-4-2 βλέποντας και το υλικό που έχει στα χέρια του. Με έναν καθαρό επιθετικό και δίπλα τον Μασούρα που είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει. Η δυνατότητα άλλωστε που έχει ο Έλληνας άσος να κάνει ολοκληρωμένο παιχνίδι, βοηθώντας σε όλους τους τομείς και ανασταλτικά είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Πορτογάλο. Και το ζητάει από όλους!

Ο Καρβαλιάλ που ξεκινάει τα τετ α τετ. Θα μιλήσει πρώτα με τους αρχηγούς και μετά με όλους τους παίκτες ξεχωριστά έχοντας πλέον μια πρώτη εικόνα. Από την Πέμπτη πάντως έκανε την πρώτη του αλλαγή σε σχέση με το πλάνο Μαρτίνεθ. Η άδεια των Χριστουγέννων μειώθηκε κατά μια μέρα και πλέον θα φύγουν 22 του μήνα και θα επιστρέψουν στις 27 το πρωί για προπόνηση.

Όσο για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει αρχικά για το ματς με τους Σέρβους; Πορόζο, Σκάρπα, Φρέιρε παραμένουν στα… πιτς χωρίς κανείς αυτή την στιγμή να μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα επιστρέψουν. Πολύ καλά πηγαίνει ο Ρίτσαρντς που μετράει αντίστροφα πλέον ενώ από την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιόβετιτς που τραυματίστηκε παραμονές του αγώνα με την Φράιμπουργκ. Κανονικά βεβαίως προπονείται ο Ποντένσε που ξεπέρασε το πρόβλημα από την Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ