Γουόκαπ: «Ποτέ δεν παραπονιέσαι για μία νίκη στη Euroleague, ειδικά με τόσο σκληρό πρόγραμμα»

Γουόκαπ: «Ποτέ δεν παραπονιέσαι για μία νίκη στη Euroleague, ειδικά με τόσο σκληρό πρόγραμμα»

Ο Τόμας Γουόκαπ στάθηκε στη σημασία της νίκης που κατάφερε να πετύχει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπάγερν, ειδικά με βάση το πρόγραμμά του στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία άνετη νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με 77-69, με τον Τόμας Γουόκαπ να δηλώνει τη χαρά του για αυτό το αποτέλεσμα.

Ετσι όπως είναι δομημένο το πρόγραμμα της Euroleague κάθε νίκη είναι σημαντική, όπως τόνισε και ο Τεξανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων», επομένως δεν μπορεί κάποιος να έχει παράπονο μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Διπλάσιο το μπάτζετ, ίδιο το ρεκόρ του στην Euroleague- Καμία «βελτίωση» σε σχέση με πέρσι

Ο γκαρντ των Πειραιωτών απέναντι στους Βαυαρούς ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: 

«Στην πρώτη περίοδο παίξαμε εξαιρετικά και καταφέραμε να πάρουμε μία καλή διαφορά. Στη συνέχεια χάσαμε κάποιες διαφορές, αλλά ποτέ δεν παραπονιέσαι για μία νίκη στην Euroleague. Eιδικά όταν το πρόγραμμα είναι τόσο σκληρό. Είναι καλό το ότι πήραμε τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ