«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό – Νέο πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα

«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό – Νέο πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα

Μεγάλη αγωνία στον Ολυμπιακό μετά το ματς με την Μπάγερν...

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια μεγάλη και σημαντική νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της Euroleague και ανέβηκε σε ρεκόρ 7-6, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όμως να «πονοκεφαλιάζει» σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός που έχει ήδη αρκετά προβλήματα μέσα στη σεζόν, είδε στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς να τραυματίζεται και ο Κώστας Παπανικολάου και να αποχωρεί από το ματς.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε μετά από χτύπημα που είχε από τον Ράντοντσιτς, σε μια επιθετική προσπάθεια, η οποία ολοκληρώθηκε με καλάθι για τον φόργουορντ της Μπάγερν.

Ο «Παπ» πόνεσε πολύ και φάνηκε από τις αντιδράσεις του και βγήκε, με τον Μπαρτζώκα να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» και να περιμένει να δει ποια είναι η κατάσταση του Έλληνα φόργουορντ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Έλληνας τεχνικός περίμενε ότι από βδομάδα θα έμπαινε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και θα είχε όλο το ρόστερ στη διάθεση του για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, όμως ο τραυματισμός του Παπανικολάου τον αναγκάζει να τηρεί μια στάση αναμονής.

Όσον αφορά τα νούμερα του Παπανικολάου στο παιχνίδι με την Μπάγερν ήταν για ακόμη ένα ματς εξαιρετικός και είχε 8 πόντους, ενώ κατέβασε και 5 ριμπάουντ σε 26 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ