Η επίδραση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς: Το αδιανόητο 7-1 που έχει ξανασυμβεί… (vids)

Η επίδραση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς: Το αδιανόητο 7-1 που έχει ξανασυμβεί… (vids)

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την ημέρα που ανέλαβε την Μπασκόνια. Το εντυπωσιακό 7-1 στη χώρα των Βάσκων που έχει... προηγούμενο.

Η Μπασκόνια μπορεί να μην έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στη φετινή Euroleague, όμως ο πρόεδρος των Βάσκων, Χοσέ Αντόνιο Κερεχέτα πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή και να φέρει έναν παλιό γνώριμο.

Ο λόγος για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος επέστρεψε μεσούσης της σεζόν για να ανατρέψει τα δεδομένα στη χώρα των Βάσκων, αφού η Μπασκόνια είχε ξεκινήσει με ρεκόρ 1-4 και δεν απέδιδε καλά, παρά το πολύ ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε τον… ένοχο ο Μητσοτάκης

Η επίδραση του Ιβάνοβιτς στην Μπασκόνια και το 7-1

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός συμφώνησε με τον Κερεχέτα και στόχευσε αμέσως στην είσοδο στα play off, υποστηρίζοντας πως έχει ένα από τα καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της. Ο Ιβάνοβιτς άλλαξε με το «καλημέρα» τα πάντα στην Μπασκόνια, κυρίως από άποψη ψυχολογίας και έχει φέρει την ομάδα σε μια απίστευτη θέση μετά από μόλις 8 παιχνίδια.

Το απίθανο 7-1 του Ιβάνοβιτς

Ο Ιβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί επιθετικά ένα πολύ πλούσιο σε… υλικό ρόστερ και αποδεικνύεται τόσο από το ρεκόρ αλλά και από τα 8 ματς, με την ομάδα να έχει «απελευθερωθεί» και τον Μαυροβούνιο να ποντάρει πολύ στο ταλέντο παικτών, όπως ο Χάουαρντ και ο Μονέκε, που είναι πλέον από τους καλύτερους παίκτες στη Euroleague.

Η Μπασκόνια από το 1-4 που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν έχει πλέον 8-5 και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο Ιβάνοβιτς ξανακάνει το αδιανόητο που έκανε και πέρσι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο προπονητής των Βάσκων έχει μόλις μια ήττα σε 8 ματς και αυτή είναι από τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς εντός έδρας με 77-75, που πλέον έχουν το ίδιο ρεκόρ. Ο Ιβάνοβιτς το κατάφερε και πέρσι με τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε ένα απίθανο 7-1 και έχει 2/2 σεζόν με το ίδιο ρεκόρ.

Πλέον, θέλει τη διάρκεια με την Μπασκόνια που δείχνει καλύτερο πρόσωπο και από πέρσι και παίζε φανταστικό μπάσκετ, κάτι που δείχνει και η τρίτη καλύτερη επίθεση της Euroleague.

Πηγή: in.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ