Ανακοίνωσε Χόλινς η Ζαλγκίρις Κάουνας (pic)

Ανακοίνωσε Χόλινς η Ζαλγκίρις Κάουνας (pic)

Ο Χόλινς θα δοκιμαστεί για τρεις εβδομάδες από την Ζαλγκίρις και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση θα υπογράψει συμβόλαιο, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Ο Όστιν Χόλινς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Αμερικανός θα δοκιμάστει πρώτα τρεις εβδομάδες και εφόσον βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η συμφωνία θα επισημοποιηθεί.

Ο Χόλινς έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση που πραγματοποίησε στο γόνατό του. Ο 32χρονος περιφερειακός δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Μακάμπι, ωστόσο το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: Πέιτον Γουίλις: Ποιος είναι ο «killer» που βγάζει μάτια στην Ιταλία και βλέπει η… μισή Euroleague (vids)

Ο Χόλινς την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μακάμπι, σε 19 αγωνιστικές της Εuroleague μέτρησε 1,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Αμερικανός έχει μεγάλη εμπειρία από την Εuroleague, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη κορυφαία διασυλλογική οργάνωση με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και του Ερυθρού Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ