Εκτός για ένα μήνα ο Μίκι για τη Βίρτους – Δεν παίζει με Ολυμπιακό

Εκτός για ένα μήνα ο Μίκι για τη Βίρτους – Δεν παίζει με Ολυμπιακό

Σοβαρό πλήγμα για την Βίρτους Μπολόνια, καθώς χάνει έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της, τον Τζόρνταν Μίκι, για τον επόμενο μήνα.

Ο Τζόρνταν Μίκι της Βίρτους Μπολόνια τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Ιταλών κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και ενώ αρχικά δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία, διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση, γεγονός που θα τον αφήσει έξω από τα παρκέ για τον επόμενο μήνα, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις αρχές του νέου έτους.

Αυτό σημαίνει πως ο Αμερικανός δεν θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα της Βίρτους κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, που είναι προγραμματισμένος στις 19 Δεκεμβρίου, στις 21:30.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Μπουλς 133-129: Ο Αντετοκούνμπο «λύτρωσε» τα «ελάφια» στην παράταση

Ο Μίκι τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Βίρτους, που αποτελεί την έκπληξη της Euroleague μέχρι στιγμής, καθώς έχει κατά μέσο όρο 9,8 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,3 λάθη σε 20:55 λεπτά ανά αγώνα.

Ως εναλλακτική για το διάστημα που θα μείνει έξω ο 29χρονος, φαίνεται πως η Βίρτους εξετάζει τον Ταρίκ Μπλακ, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ