Aπό την ΑΕΚ σε ομάδα της Euroleague ο ΜάκΛεμορ;

Aπό την ΑΕΚ σε ομάδα της Euroleague ο ΜάκΛεμορ;

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν λίγες μέρες, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας της Euroleague.

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ εδώ και λίγα 24ωρα, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αμερικανός δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Βαλένθια, η οποία αγωνίζεται στη Euroleague  και προσπαθεί να ενισχυθεί στη θέση «2». Ωστόσο, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης: Σέλτικς – Καβαλίερς 120-113: Παραμένει «απόρθητο» TD Garden των Κελτών (vid)

Ο ΜάκΛεμορ  έχει καταγράψει μια σημαντική καριέρα καθώς είχε επιλεγεί στο Νο. 7 του draft του ΝΒΑ το 2013 και στη συνέχεια αγωνίστηκε για σχεδόν μια 10ετία με τις φανέλες των Σακραμέντο Κινγκς, Μέμφις Γκρίζλις, Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Το 2023 έπαιξε στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Σατόνγκ, πριν καταλήξει το προηγούμενο καλοκαίρι στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση στις 1 Ιουλίου του 2023, όμως η παρουσία του στην Ελλάδα αποδείχτηκε βραχύβια, αφού έμεινε στην χώρα μας μόλις 5 μήνες, αγωνιζόμενος συνολικά σε 12 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ