Τα τέσσερα μεγάλα ονόματα που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό

Τα τέσσερα μεγάλα ονόματα που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό

Ποιοι παίκτες γράφονται τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου...

O Παναθηναϊκός έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη τη φετινή σεζόν και ενισχύθηκε σημαντικά, με στόχο να βρεθεί τουλάχιστον στα play off της Euroleague και να επιστρέψει στους τίτλους στην Ελλάδα.

Οι επενδύσεις των πράσινων ωστόσο δεν σταματούν στη φετινή χρονιά, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πριν μερικές μέρες πως το τριφύλλι το επόμενο καλοκαίρι θα προσπαθήσει να αποκτήσει έτοιμους παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, που θα έχουν συμβόλαιο κοντά στα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Μετά την… εξαγγελία του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ποιοι μπορεί να είναι οι παίκτες και ήδη ακούγονται μερικά τοπ ονόματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει παίκτες από το πάνω ράφι και εφόσον θα έχει έναν έτοιμο κορμό για την επόμενη χρονιά θα κινηθεί στοχευμένα για δύο τοπ παίκτες. Ο λόγος για τους Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες, που θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και θα απασχολήσουν, με τον Κροάτη φόργουορντ να έχει ιδιαίτερη αγάπη στον σύλλογο και να θέλει να επιστρέψει, ενώ τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι να μην αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα τα άλλα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί πιο έντονα τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Βασίλιε Μίτσιτς, που δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στο ΝΒΑ και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Η λογική λέει ότι αν αποφασίσει να επιστρέψει στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει «τρελά» λεφτά, ενώ λήγει και το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, που αποτελεί έτσι κι αλλιώς έναν από τοςυ τοπ παίκτες της διοργάνωσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ