Η απάντηση του Ματέο στα σενάρια για Ταβάρες και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό

Η απάντηση του Ματέο στα σενάρια για Ταβάρες και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό

Αυτή είναι η απάντηση του Τσους Ματέο στα σενάρια που αφορούν ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από τους Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες.

Οι δύο παίκτες της «βασίλισσας» έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Ισπανός τεχνικός, μίλησε για τις φήμες που αφορούν τους παίκτες του, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τους υποψήφιους… μνηστήρες.

Διαβάστε επίσης: Πέιτον Γουίλις: Ποιος είναι ο «killer» που βγάζει μάτια στην Ιταλία και βλέπει η… μισή Euroleague (vids)

Θυμίζουμε πως αμφότεροι οι παίκτες της Ρεάλ, έχουν συμβόλαια με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε απέξω. Οι παίκτες μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν. Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όταν μιλάνε για παίκτες της Ρεάλ, αυτό σημαίνει πως κάνουν μια καλή σεζόν και πως θα ήθελαν να έχουν έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες.

Θα πρέπει να ξέρουν και εγώ είμαι σίγουρος γι’ αυτό πως τους αρέσει να είναι στη Ρεάλ, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους και έχουν μεγάλες βλέψεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ