Επίσημο: Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Επίσημο: Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Μετά από 1,5 χρόνο στη Φενέρμπαχτσε, ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν από τον τουρκικό σύλλογο πληρώνοντας την κακή πορεία της ομάδας φέτος.

Κι επίσημα τέλος από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Δημήτρης Ιτούδης! Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος πληρώνει το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Αντρέα Τρινκιέρι φέρονται ως υποψήφιοι να διαδεχτούν τον Ιτούδη, κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου άμεσα, καθώς την Παρασκευή (15/12, 19:45), η Φενέρ υποδέχεται τη Μονακό, για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Οποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να είναι έτοιμος να αποδώσει στο μάξιμουμ»

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη 12η θέση της Euroleague με ρεκόρ 6-7, ενώ στo τουρκικό πρωτάθλημα έχει 8-3 και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Καρσίγιακα και την Μπεσίκτας πίσω από την Αναντολού Εφές που μετρά 10 νίκες και 1 ήττα.

Η ανακοίνωση της Φενέρ:

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ήταν προπονητής μας από το 2022/23. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Ιτούδη για την προσφορά στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μέλλον της καριέρας του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ