«Μπαμ» στη Τουρκία: «Τελειώνει» από τη Φενέρ ο Ιτούδης!

«Μπαμ» στη Τουρκία: «Τελειώνει» από τη Φενέρ ο Ιτούδης!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία, ο Δημήτρης Ιτούδης είναι σε δύσκολη θέση και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Ιτούδης θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση της Φενέρ δεν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ και τα αποτελέσματά της δεν είναι ικανοποιητικά.  Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά υπό την έννοια ότι στην Ευρωλίγκα είναι στο 6-7, ούσα 12η στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι στο 8-3.

Διαβάστε επίσης: Την Δευτέρα η συνάντηση του Οικονόμου με αντιπροσωπεία των διαιτητών

Βέβαια το παιχνίδι που εξόργισε τους διοικούντες του τουρκικού συλλόγου ήταν η ήττα από την αποδεκατισμένη Εφές τη προηγούμενη Δευτέρα με 81-80, που άφησε την Φενέρ στη 3η θέση, δύο νίκες πίσω από την ομάδα του Τζαν.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα προπονητών για να αναλάβουν την Φενέρ, με τον Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους να αποτελεί μια σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ