ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Επιστροφή στην Euroleague για τον Παναθηναϊκό, με εκτός έδρας δοκιμασία στη Γαλλία. Τη Βιλερμπάν αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν για την 14η αγωνιστική της Euroleague (22:00).

 

Πολύ αρνητικά εξελίσσεται η σεζόν για τη Βιλερμπάν, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Οι Γάλλοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, έχουν ήδη αλλάξει προπονητή, αλλά τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει τη κατάσταση. Χάνει στην Ευρώπη, χάνει στο πρωτάθλημα και τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βιλερμπάν μετράει πέντε σερί ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογικής διοργάνωση με -8.6 πόντους κατά μέσο όρο. Σήμερα ξέρει πολύ καλά ότι έχει δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσει να αλλάξει τη κατάσταση. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

 

Στην αντίπερα όχθη, μεγάλο είναι το «πρέπει» του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς, αφού τελευταία τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά, ούτε για την ελληνική ομάδα. Μετά τις τρεις σερί ήττες και τον αρνητικό συντελεστή στο συνολικό τους ρεκόρ ύστερα από 13 αγωνιστικές (6-7) οι «πράσινοι» ψάχνουν πάση θυσία τη νίκη στη Λιόν απέναντι στη Βιλερμπάν. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός έχει και την ποιότητα και τη ψυχολογία να επιστρέψει σήμερα στις νίκες, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι τίποτα δεν έρχεται εύκολα στην Euroleague. Ο Αταμάν μπορεί να υπολογίζει σε αυτό το ματς και στον Χουάντσο Ερναγκόμεθ, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 40 ημέρες απουσίας και δίνει μία επιπλέον λύση στον προπονητή του. Αμφίβολος είναι ο Μάριους Γκριγκόνις αν και ακολούθησε κανονικά την αποστολή στη Γαλλία.

 

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ