Ολοταχώς προς sold out το Ολυμπιακός – Βαλένθια!

Ολοταχώς προς sold out το Ολυμπιακός – Βαλένθια!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το ΣΕΦ για πολλοστή φορά, καθώς λίγα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βαλένθια

Για ένα ακόμη sold out ετοιμάζεται το ΣΕΦ, το οποίο όπως αναμένεται θα είναι κατάμεστο και κόντρα στη Βαλένθια!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ισπανική ομάδα απόψε (15/12, 21:15) στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ανεβάσει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 8-6.

Μόλις 580 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αποψινή αναμέτρηση, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να καλούνται να βιαστούν να αγοράσουν εισιτήριο αν επιθυμούν να βρεθούν στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι.

Η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

«Απόψε (15/12, 21.15) το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει μια ακόμη γιορτή! Η ομάδα μας θα υποδεχθεί την Βαλένθια και η προσέλευση θα είναι μεγάλη!

Για να μπορέσουμε, όμως, να το απολαύσουμε όλοι τον αγώνα όπως πρέπει και να αποφευχθεί κάθε είδους ταλαιπωρία, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας καλεί να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες:

* Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, των αυστηρών μέτρων και των πολλαπλών προ-ελέγχων, σας καλούμε να έρθετε στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο σας στο γήπεδο. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το ματς (στις 19:15). Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για ταυτοπροσωπία.

* Αν δεν διαθέτετε εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας μην προσέλθετε στο γήπεδο. Αν θέλετε, ωστόσο, να προμηθευτείτε ένα «μαγικό» χαρτάκι, κάντε το ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εκδοτήρια, τηλ.κέντρο ΚΑΕ-Ticketmaster-site ΚΑΕ-Ticketmaster). Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων. Στην τελευταία περίπτωση η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί σε περίπτωση που το εισιτήριο σας δεν είναι έγκυρο.

* Δείξτε υπομονή και ακολουθείστε τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα και καθίστε στην θέση που αναγράφει το εισιτήριό σας.

* Μην φέρετε πάνω σας αντικείμενα που μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς θα κατασχεθούν κατά την είσοδο σας στο γήπεδο.

* Μην κάνετε χρήση LASER ή καπνογόνων. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

* Ακολουθείστε τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρετε σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος σας.

* Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ