Φάκελος Conference League: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και τι λένε οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του τροπαίου (pics)

Φάκελος Conference League: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και τι λένε οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του τροπαίου (pics)

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν στο Conference League. Ποιες ομάδες θεωρούν φαβορί οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του τροπαίου και ποιες οι αποδόσεις που δίνουν στις ελληνικές ομάδες.

Δύο είναι οι ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στα νοκ-άουτ των διοργανώσεων της UEFA για τη σεζόν 2023-24. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών στις επόμενες φάσεις του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω της εμφατικής επικράτησής τους με 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα, κέρδισαν μία θέση στα μπαράζ. Και ο ΠΑΟΚ με την πρωτιά στον δικό του όμιλο και το ρεκόρ των 16 βαθμών βρίσκεται ήδη στη φάση των «16» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν, με το ελληνικό «καρέ» να μην συμπληρώνεται εν τέλει. Ωστόσο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και διαθέτουν αμφότεροι την ποιότητα και την ευρωπαϊκή εμπειρία για να πάνε μακριά στο φετινό Conference League.

Ενδιαφέρον προκαλεί η άποψη των book για το πού μπορούν να φτάσουν οι ελληνικές ομάδες στη διοργάνωση. Οι αποδόσεις φέρνουν τον ΠΑΟΚ στην 9η θέση των προτιμήσεων με τιμές που κυμαίνονται στο 21.00, 22.00 και 23.00, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται μεταξύ 12ης και 15ης θέσης με 30.00, 36.00 και 41.00 για να κατακτήσουν την κούπα.

Πρώτο φαβορί είναι η τρομερή Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, ενώ ακολουθούν οι Φιορεντίνα, Άιντραχτ, Λιλ και Φενέρμπαχτσε.

Δείτε τις σχετικές αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ