Γουόκαπ: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, όχι κούρασης»

Γουόκαπ: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, όχι κούρασης»

Ο Τόμας Γουόκαπ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια, τόνισε πως οι «Ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παραμείνουν σε ανταγωνιστικοί μέχρι να είναι όλοι στο 100%.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια με 63-56 και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης από τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα τόνισε πως οφείλουν να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό σε καλό ρεκόρ, ώστε να διεκδικήσουν πράγματα όταν έρθουν όλοι στο 100% τους.

Διαβάστε επίσης: Tελικά ποιος έχει το δίπλωμα του Λουτσέσκου; Η πληρωμένη απάντηση του Ρουμάνου προπονητή στη Τούμπα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουόκαπ στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: «Αυτό συμβαίνει στο παιχνίδι, δύο ή τρεις κατοχές μπορούν να το αλλάξουν. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό και να κερδίσουμε στο φινάλε».

Για την καθυστέρηση στην επίθεση: «Υπάρχουν λόγοι που καθυστερούμε την επίθεση. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει σωστό επιθετικό πλάνο. Αυτή η ομάδα είναι μαζί δύο χρόνια, υπάρχουν παίκτες που μπαίνουν ή βγαίνουν από το παρκέ και αυτό μας επηρεάζει. Να μη… βυθιστεί το πλοίο μέχρι να είμαστε όλοι μαζί».

Για τα χαμένα λέι-απ: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, δεν είναι θέμα κούρασης. Η αυτοπεποίθηση είναι το παν, ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου και υπάρχει κόσμος που φωνάζει στην έδρα σου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ