Σπουδαίο επίτευγμα για τον Χάινς: Δεύτερος σε ριμπάουντ στην ιστορία της Euroleague

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Χάινς: Δεύτερος σε ριμπάουντ στην ιστορία της Euroleague

Ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός ανέβηκε στη δεύτερη θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία της Euroleague.

Ο Κάιλ Χάινς στη χθεσινή μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 90-86, τελείωσε το παιχνίδι με 2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Αμερικανός σέντερ χρειαζόταν μόλις δύο ριμπάουντ για να ανέβει στη δεύτερη θέση της κατάταξης των κορυφαίων ριμπάουντερ στη λίγκα και με τα πέντε που μάζεψε κόντρα στους «Καταλανούς» πέτυχε ακόμη ένα σημαντικό κατόρθωμα.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα έκπληξη από την Τουρκία, θέλει wildcard για να παίξει στη Euroleague

Ο Χάινς έφτασε τα 1.803 ριμπάουντ στην ιστορία της Euroleague και βρίσκεται στο κυνήγι μόνο του Γιανκούνας που παραμένει στην κορυφή της λίστας με 2.010.

Για να ανέβει στη δεύτερη θέση ο «ψηλός» της Αρμάνι Μιλάνο ξεπέρασε τον Φελίπε Ρέγιες, που τελείωσε την καριέρα του με 1.799, ενώ την πρώτη πεντάδα στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία συμπληρώνουν οι Γιάννης Μπορούσης με 1.603 και ο εν ενεργεία Γιαν Βέσελι με 1.588, που έχει τη δυνατότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.

Ο Χάινς μπορεί να είναι στη δεύτερη θέση των συνολικών ριμπάουντ, ωστόσο είναι στην κορυφή των επιθετικών ριμπάουντ με 798, ενώ στα αμυντικά ριμπάουντ είναι στην 9η θέση της λίστας με 1.005.

Η λίστα με τους κορυφαίους στα ριμπάουντ της Euroleague

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ