Βιλερμπάν: Φαβορί για να αποκτήσει τον Μάνιον της Μπασκόνια

Βιλερμπάν: Φαβορί για να αποκτήσει τον Μάνιον της Μπασκόνια

Ο Νίκο Μάνιον δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη Μπασκόνια και η Βιλερμπάν είναι το φαβορί για τον αποκτήσει.

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τη Μπασκόνια βρίσκεται ο Νίκο Μάνιον.

Ο Ιταλός γκαρντ δεν υπολογίζεται από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και η αποχώρησή του από τους Βάσκους μοιάζει πλέον πολύ πιθανή. Όπως αναφέρει το «BasketNews.com», οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη να οδεύει προς τη Βιλερμπάν.

Διαβάστε επίσης: «Χάιδεψαν» το γκάζι οι Μπακς και κέρδισαν τους αδύναμους Πίστονς (146-114)

Παρά το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων της χώρας του, όπως η Βαρέσε και η Ντερτόνα, ο Μάνιον θέλει να παραμείνει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και για αυτό επιλέγει να ενταχθεί στο ρόστερ του Τζιανμάρκο Ποτσέκο. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στην Εθνική Ιταλίας και οι σχέσεις του είναι καλές με αποτέλεσμα αυτό να παίζει τον ρόλο του στη συμφωνία.

Η Βιλερμπάν βρισκόταν στην αγορά για να αντικαταστήσει τον Φρανκ Τζάκσον, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Κίνα και φαίνεται πως ο Μάνιον αποτελεί την κατάλληλη λύση.

Ο Ιταλός δεν είχε αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο κόντρα στην παλιά του ομάδα, Βίρτους Μπολόνια και μέχρι στιγμής μετράει 6 πόντους, 2,2 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε λιγότερα από 14 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ