Λαρεντζάκης: «Πιστεύω θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει»

Λαρεντζάκης: «Πιστεύω θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Βαλένθια εμφανίστηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Έπειτα από την άσχημη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Βαλένθια στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός πλέον ετοιμάζεται για την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια (19/12) στην Ιταλία.

Παραμονές του αγώνα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα κόντρα στους Ισπανούς.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στον Μπουγά και σε θαμώνα μαγαζιού: «Τον κ*λ* δεν μου τον έχουν πιάσει» (vid)

«Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ήττα στην έδρα μας από τη Βαλένθια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν δείξαμε καθόλου σωστό πρόσωπο. Από εκεί και πέρα ξεκινάει μια καινούρια, δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η Μπολόνια είναι μια ομάδα αρκετά σκληρή που παίζει πολύ καλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις βάσεις και την ποιότητα να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ