Πρόεδρος Παρτίζαν: «Εύχομαι στον Ερυθρό Αστέρα να βγει από την κρίση»

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Εύχομαι στον Ερυθρό Αστέρα να βγει από την κρίση»

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι ο μεγάλο αντίπαλος της Παρτίζαν να βγει από την κρίση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ξεκινήσει καλά στη Euroleague, με τον Οστόγια Μιχαΐλοβιτς να μιλά για τους «ερυθρόλευκους» τού Βελιγραδίου.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν τόνισε μεταξύ άλλων πως ελπίζει ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας του να βγει από την αγωνιστική κρίση, ενώ τόνισε ότι πρωτοπόροι στο μπάσκετ είναι οι «ασπρόμαυροι».

Οι δηλώσεις του Οστόγια Μιχαΐλοβιτς:

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Αυτή τη στιγμή η Παρτίζαν είναι τέταρτη στη EuroLeague και ο Ερυθρός Αστέρας είναι 14ος. Στην Αδριατική Λίγκα οι αντίπαλοί μας είναι πρώτοι και εμείς τρίτοι. Τους εύχομαι… καλή τύχη και θέλω να βγουν από την κρίση στην Ευρώπη! Δεν είμαι κάποιος που μισεί… Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο μίσος από την άλλη πλευρά».

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερο κόσμο στο Βελιγράδι: «Δεν μου αρέσει να μπλέκω και να απαντώ σε ό,τι λένε οι αντίπαλοί μας, αλλά η Παρτιζάν είναι πρωτοπόρος στο μπάσκετ στο Βελιγράδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ