Παρτιζάν: Δύο ακόμη προβλήματα στην τελευταία προπόνηση

Παρτιζάν: Δύο ακόμη προβλήματα στην τελευταία προπόνηση

Η Παρτιζάν ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (14/12) για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Η Παρτιζάν ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (14/12) για την 14η αγωνιστική της Euroleague με δύο νέα προβλήματα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει να αντιμετωπίσει ακόμη δύο «πονοκέφαλους» για τον αγώνα με τους Λιθουανούς, με το ιατρικό δελτίο της ομάδας του να γεμίζει με περισσότερα ονόματα. Οι Αλέκσα Αβράμοβιτς, Φρανκ Καμίνσκι και Ούρος Τριφούνοβιτς είναι γνωστό πως έχουν αποκομίσει τραυματισμούς και δεν μπορούν αγωνιστούν στον αγώνα της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μία «ανάσα» από… έναν ιστορικό αποκλεισμό (pics)

Όμως, ο Σέρβος τεχνικός καλείται να κοιτάξει την περίπτωση του Όγκνιεν Γιάραμαζ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι του στο παιχνίδι για την Αδριατική Λίγκα κόντρα στη Στουντέντσκι.

Επίσης, οι Τζέιμς Νάναλι και Ζακ ΛεΝτέι απουσίασαν από την τελευταία προπόνηση με τη σερβική ιστοσελίδα «sportklub» να αναφέρεται σε «λόγους υγείας». Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν νεότερα σχετικά με τους τρεις παίκτες και την κατάστασή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ