Τρελό σενάριο στο τραπέζι: «Γουίλιαμς Γκος για Τάιλερ Ντόρσεϊ…»

Τρελό σενάριο στο τραπέζι: «Γουίλιαμς Γκος για Τάιλερ Ντόρσεϊ…»

«Στον Ολυμπιακό είναι απαραίτητος ένας καλός σκόρερ στο ένας εναντίον ενός. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξέρει το περιβάλλον εκεί…».

Ένα trade ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ πρότεινε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας (σ.σ Λιθουανός αναλυτής) μέσω του «Urbonus» podcast.

Το trade θα περιλάμβανε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από τον Ολυμπιακό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ από την Φενερμπαχτσέ, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και οι Τούρκοι χρειάζονται ύψος στα γκαρντ.

«Πόσα ακόμη παιχνίδια χρειάζονται όπως αυτό με τη Βαλένθια, όπου δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι, προκειμένου να παραδεχτούν στον Ολυμπιακό ότι είναι απαραίτητος ένας καλός σκόρερ στο ένας εναντίον ενός; Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξέρει το περιβάλλον εκεί», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και από την οπτική γωνία της Φενέρμπαχτσε, έχουν τον Σκότι Γουίλμπεκιν, ταυτόχρονα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Μάρκο Γκούντουριτς επίσης. Θα αντάλλαζα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ζητώντας ως αντάλλαγμα τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που ως ψηλός πόιντ γκαρντ, ταιριάζει πιθανότατα με κάθε παίκτη αυτού του ρόστερ».

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στην Τουρκία, στην Euroleague έχει μέσο όρο 9.0 πόντους, 38.5% στα δίποντα, 41.5% στα τρίποντα και 85.7% στις βολές, 2.4 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 8.5 στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος από την άλλη πλευρά, μέχρι τώρα έχει 9.1 πόντους, με 38.9% στα δίποντα, 42.9% στα τρίποντα και 81.8% στις βολές, 1.9 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 7.6 στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ