Επικίνδυνη δοκιμασία στο Μονακό για τον Παναθηναϊκό

Επικίνδυνη δοκιμασία στο Μονακό για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τη Μονακό, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει εντός της ζώνης των πλέι-οφ της Euroleague.

Ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» στο πρόγραμμα της Euroleague ξεκινά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Μονακό (20:00) εκτός έδρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης.

Οι Πράσινοι βρίσκονται στο 7-7 όντας στην 9η θέση της βαθμολογίας και θα ψάξουν ένα μεγάλο διπλό που θα τους φέρει εντός της ζώνης της απευθείας πρόκρισης στα πλέι-οφ της της λίγκας και θα δώσει παράλληλα ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο, όπου και προπονείται, με το μοναδικό ερωτηματικό που είχε ο Εργκίν Αταμάν να έχει… εξαφανιστεί, αφού ο Μάριους Γκριγκόνις προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το παιχνίδι.

Ο έμπειρος προπονητής έχει πάρει στην αποστολή μαζί του 13 παίκτες, και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποφασίσει ποιος θα μείνει εκτός δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ