H εμφάνιση-ρεκόρ του Αντετοκούνμπο και η ιστορική 40άρα του Λίλαρντ (vids)

H εμφάνιση-ρεκόρ του Αντετοκούνμπο και η ιστορική 40άρα του Λίλαρντ (vids)

Δείτε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας σε ασίστι και πως ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έσπασε το... φράγμα των 20.000 πόντων.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, επικρατώντας με σκορ 132-119 στην έδρα τους, πετυχαίνοντας το πέμπτο συνεχόμενο θετικό τους αποτέλεσμα, και παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Κορυφαίος για τα «ελάφια» ήταν ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος ήταν απλά ασταμάτητος, κάνοντας ρεκόρ καριέρας ως παίκτης των Μπακς, αφού σκόραρε 40 πόντους (7/12 τρίποντα), μαζί με 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα ο «Dame» έγινε ο 51ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεπερνά το… φράγμα των 20.000 πόντων.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, όντας σχετικά άστοχος, κατάφερε να καταγράψει triple-double πετυχαίνοντας 11 πόντους, μοιράζοντας 16 ασίστ που αποτελούν φυσικά ρεκόρ καριέρας, ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ για περίπου 33 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ