Γκριγκόνις: «Ήταν μια μεγάλη ληστεία, μια μεγάλη κλοπή»

Γκριγκόνις: «Ήταν μια μεγάλη ληστεία, μια μεγάλη κλοπή»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μονακό (91-90) ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για το τελευταίο σουτ που πήρε και χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του... κλοπή!

Τρομερός Παναθηναϊκός AKTOR, έφυγε με το… διπλό από την έδρα της Μονακό (91-90) για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Επέστρεψαν από το -15 οι Πράσινοι με πρωταγωνιστή τον… εξαφανισμένο για τρία δεκάλεπτα Ναν. «Αυτοκτόνησε» ο Οκόμπο στο φινάλε με χαμένη βολή και ο Γκριγκόνις έβαλε το τρίποντο της νίκης σε νεκρό χρόνο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για το τελευταίο σουτ που πήρε και χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του… κλοπή!

Διαβάστε επίσης: Τρομερός Παναθηναϊκός φώναξε «παρών» μετά από χρόνια με επική ανατροπή στο Μονακό (91-90)

Για το ματς: «Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που έτυχε να είμαι εγώ που θα έβαλα αυτό το σουτ για να πάρουμε το ματς».

Για το πόσες φορές έχει βάλει το τρίποντο αυτό: «Το έχω κάνει περίπου 4-5 φορές, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό. Είναι πραγματική ευλογία να έρχεται η μπάλα στα χέρια σου και μέσα σε ένα χάος να εκτελείς, να μπαίνει το σουτ και μετά να γίνεται όλο αυτό, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Ήταν καταπληκτικά».

Για το αν αυτή η νίκη πιστώνεται στην ποιότητα του Παναθηναϊκού: «Δεν θέλω να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Σίγουρα έχουμε να βελτιώσουμε πολλά ακόμα ως ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ήταν μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα περάσουν πάρα πολλοί από εδώ και σίγουρα την χρειαζόμασταν. Ας μείνουμε σε αυτό και ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε».

Για το αν κλέψανε το ματς στο τέλος: «Ήταν μια μεγάλη ληστεία, μια μεγάλη κλοπή. Μπορώ να μιλάω για ώρες το τι έγινε στο παιχνίδι, γιατί ήμασταν πίσω, το πως γυρίσαμε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία δεν θα την αναλύσουμε τώρα. Ας μείνουμε ότι κερδισαμε στο τελευταίο σουτ και είμαστε χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ