Συνεχίζει ακάθεκτη η Ρεάλ, «διπλό» του Ερυθρού στην έδρα της Μακάμπι με τρομερό Τεόντοσιτς

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ρεάλ, «διπλό» του Ερυθρού στην έδρα της Μακάμπι με τρομερό Τεόντοσιτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης «σκόρπισε» την Παρτιζάν κερδίζοντας με 91-75, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε νίκη στην έδρα της Μακάμπι με 92-98, ενώ η Βίρτους γνώρισε την ήττα στην έδρα της Βαλένθια (79-71) δύο μέρες μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το… βιολί της στη φετινή Euroleague, πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκης. Αυτή τη φορά η Βασίλισσα επικράτησε με 91-75 της Παρτιζάν για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης, η οποία στη τρίτη περίοδο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 27 πόντους (74-47).Οι Μπλάνκος είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μούσα ο οποίος είχε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ οι Χεζόνια και Πουαριέ είχαν 14 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Ο φάκελος που παρέδωσε ο Ολυμπιακός στην Κυβέρνηση – Καραπαπάς: «Δεν υπάρχει αθλητική ή οπαδική βία, αλλά κοινωνική»

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας επί της Μακάμπι Τελ Αβιβ, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο να επικρατεί με 92-98. Οι φιλοξενούμενοι είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος είχε 27 πόντους και 14 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του.

Η Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες και υποχρέωσε τη Βίρτους Μπολόνια στην 5η ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Μουμπρού ήταν πολύ σκληρή στην άμυνα, όπως συνηθίζει και με τους Τζόουνς, Ντέιβις και Ρόμπερτσον να είναι επιθετικοί εκφραστές πέτυχαν μια νίκη που τους διατηρεί στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ (9-7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ