Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ Betsson, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Παράλληλα, ανέφερε τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και ότι θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Διαβάστε επίσης: Το επαναστατικό format της European Super League: 64 ομάδες, 3 κατηγορίες και άνοδος-υποβιβασμός

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι bwin ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως, στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο ΑΕΚ (24/12, 17:15, ΕΡΤ 3), θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Τονίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου προκειμένου να μπορεί να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΔΕΝ διατίθενται εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΚΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια. Πιο συγκεκριμένα, Πέμπτη και Παρασκευή από το box office της ΚΑΕ Περιστέρι bwin (17:00-20:00), το Σάββατο από τα εκδοτήρια του γηπέδου (11:00-14:00) και την Κυριακή από τις 14:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας για την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία κατά την είσοδο τους στο κλειστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ