Ο Γιαννακόπουλος ταξιδεύει στο Μιλάνο για να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Γιαννακόπουλος ταξιδεύει στο Μιλάνο για να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό (pic)

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξιδεύει με προορισμό το Μιλάνο, προκειμένου να βρεθεί στο «Μediollanum Forum» και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ αντιμετωπίζει απόψε στο Μιλάνο την Αρμάνι για την 16η αγωνιστική της Euroleague (22/12, 21:45), με στόχο να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την διαβολοβδομάδα, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη μετά από αυτή που πέτυχε στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό.

Οι Πράσινοι εκτός από την υποστήριξη των φίλων τους, θα έχουν στο πλευρό τους στο «Mediollanum Forum» και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι και θα παραμείνει η ψυχή μου»

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, ο οποίος ήταν δίπλα στο Τριφύλλι και στο Μονακό, θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι στηρίζοντας από κοντά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟΡ απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως θα ταξιδέψει στο Μιλάνο, ποστάροντας μια δημοσίευση στo προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ