Χίμκι : Με Μπαρτζώκα και τη νέα σεζόν

Χίμκι : Με Μπαρτζώκα και τη νέα σεζόν

Στον πάγκο της Χίμκι θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ρώσικης ομάδας, Πάβελ Αστάκοβ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ αναφέρθηκε και στα εγγυημένα συμβόλαια της EuroLeague.

Ικανοποιημένοι με το έργο του Έλληνα τεχνικού, στην πρώτη σεζόν παρουσίας του στο σύλλογο, είναι στην Κίμκι. Όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ του ρωσικού συλλόγου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικά ΜΜΕ, η παραμονή του θεωρείται δεδομένη.

Εξάλλου, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague (με τον Ολυμπιακό το 2013) είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο στην Κίμκι, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πάβελ Αστάκχοφ δήλωσε σχετικά: «Μετά το Final Four θα αναλύσουμε τη σεζόν και θα δούμε τις βλέψεις του προπονητή για το μέλλον μας. Βέβαια, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Γιώργο. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι υπογράψαμε διετές συμβόλαιο μαζί του».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τζένεραλ μάνατζερ της ρώσικης ομάδας ρωτήθηκε για τη Euroleague και για το γεγονός πως η Χίμκι δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Φυσικά αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Χωρις την άδεια Α δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε μία πενταετή ή τριετή στρατηγική για την ανάπτυξη της ομάδας. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να πείσουμε την ηγεσία της EuroLeague πως αξίζουμε μία μακροχρόνια άδεια. Έχουμε ένα σταθερό μπάτζετ και μία μεγάλη βάση φιλάθλων στην περιοχή της Μόσχας.  Φέτος παίξαμε Myishchi Arena, η οποία έχει χωρητικότητα 7.000 θέσεις. Κάναμε sold out και όμορφα σόου πριν από τους αγώνες. Αγωνιστικά είμαστε στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στο Final Four. Δυστυχώς η EuroLeague δεν έχει επιπλέον συμβόλαια. Παρόλα αυτά δεν θα εγκαταλείψουμε τις προσπάθειές μας και σε όλες τις συναντήσεις της EuroLeague θα θέτουμε το ζήτημα της μόνιμης συμμετοχής μας στην διοργάνωση. Φυσικά και την αξίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ