Ο… ιδιαίτερος ρόλος του Βεζένκοφ και η περιορισμένη ελευθερία – Οι αναλύσεις των ΜΜΕ στο Σακραμέντο

Ο… ιδιαίτερος ρόλος του Βεζένκοφ και η περιορισμένη ελευθερία – Οι αναλύσεις των ΜΜΕ στο Σακραμέντο

Ο Σάσα Βεζένκοφ και η συμμετοχή του στα παιχνίδια των Σακραμέντο Κινγκς δεν του δίνει πολλές πιθανότητες να δείξει την ποιότητα του.

Οι Σακραμέντο Κινγκς μπορεί να ενισχύθηκαν σημαντικά το καλοκαίρι, όμως μέχρι στιγμής σίγουρα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στις ΗΠΑ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μια από τις προσθήκες του καλοκαιριού και επιλογή του Μάικ Μπράουν, όμως δεν τον χρησιμοποιεί παρά ελάχιστα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, κάτι που έχει προκαλέσει και την απορία των ΜΜΕ στην Αμερική.

Η Ελέν Μπλουμ μέσω της ιστοσελίδας «Aroyalpain» που ασχολείται αποκλειστικά με τους «βασιλιάδες» σχολίασε τη μέχρι τώρα πορεία του πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και τον στήριξε λέγοντας πως ο ρόλος που έχει στους Κινγκς δεν είναι αυτός που πρέπει, ενώ έχει πολύ περιορισμένη ελευθερία συγκριτικά με τους άλλους, αλλά και με το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για τους Κινγκς και τον Βεζένκοφ:

«Ο Ντέιβιον Μίτσελ υπήρχε η προσδοκία ότι θα έκανε ένα άλμα στην τρίτη του σεζόν, ο Κρις Ντουάρντ έμοιαζε με πολλά υποσχόμενο 3-and-D παίκτη, ο Σάσα Βεζένκοφ εντάχθηκε στην ομάδα ως ο MVP της EuroLeague και ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκι πρόσθεσε το απαραίτητο μέγεθος και την προστασία κοντά στο καλάθι», σημειώνει.

«Τίποτα από αυτά δεν λειτούργησε πραγματικά. Ο Μίτσελ, ο ΜακΓκι και ο Ντουάρτε παίζουν μετά βίας και όταν το κάνουν, δυσκολεύονται να συνεισφέρουν σε νίκες. Ο Βεζένκοφ αρχίζει να συνηθίζει στο ΝΒΑ αλλά έχει πολύ περιορισμένη ελευθερία. Σχεδόν κάθε λάθος τον στέλνει πίσω στον πάγκο και είναι δύσκολο να έχει αντίκτυπο με αυτόν τον τρόπο”, προσθέτει.

Μέχρι στιγμής ο Βούλγαρος άσος έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με την ομάδα του Μάικ Μπράουν, μετρώντας κατά μέσο όρο 5,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε μόλις 13,3 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ