Προβληματισμός για τους Κινγκς – Τι γράφουν για Βεζένκοφ

Προβληματισμός για τους Κινγκς – Τι γράφουν για Βεζένκοφ

Τρεις παίκτες των Κινγκς συγκεντρώνουν τα «πυρά» μετά την χειρότερη εμφάνιση της ομάδας για τη φετινή σεζόν - Τι λένε για Βεζένκοφ

Σκληρή κριτική δέχονται οι «βασικοί» των Σακραμέντο Κινγκς μετά την ήττα από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που ήταν η τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες συγκεντρώνουν τα «πυρά» μετά την χειρότερη εμφάνιση της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Ο πρώτος είναι ο Κίγκαν Μάρεϊ, ο οποίος παρότι φέτος είχε 15 πόντους κατά μέσο όρο, σταμάτησε στους 5 με 2/11 σουτ εντός παιδιάς. Ο Κέβιν Χουέρτερ, ευστόχησε σε 2 από τα 8 σουτ που επιχείρησε, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και ο Τρέι Λάιλς μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι εξελίξεις με τον Πορόζο στον Ολυμπιακό και η παρουσία στο Ρέντη

«Ο πάγκος των Μπλέιζερς πέτυχε 65 πόντους, ενώ οι ρεζέρβες των Κινγκς σημείωσαν συνολικά 17. Προφανώς αυτό δεν οφείλεται μόνο στον Λάιλς.

Ο Μονκ δεν σούταρε καλά, ενώ ο Κίον Έλις και ο Σάσα Βεζένκοβ έμειναν επίσης άποντοι, αλλά αυτή ήταν η βραδιά που χρειαζόταν να κάνει το step up», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελέν Μπλουμ στην ιστοσελίδα «Aroyalpain».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ