Γιασικεβίτσιους για Καλάθη: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει τι πιστεύει για μένα, είπε απλά την γνώμη του»

Γιασικεβίτσιους για Καλάθη: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει τι πιστεύει για μένα, είπε απλά την γνώμη του»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την σχέση του με τον Νικ Καλάθη και με τους άλλους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε γύρισε σελίδα και αποφάσισε να προσλάβει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον πάγκο της, ο οποίος επανασυνδέθηκε με ορισμένους του παλιούς παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης.

Ο Λιθουανός τεχνικός ρωτήθηκε από το τουρκικό «S Sport» για όσα είχαν γίνει με τον Έλληνα γκαρντ στο παρελθόν, αναφέροντας πως δεν τον πειράζει η γνώμη του και ότι ο Καλάθης απλά την εξέφρασε.

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Ακούστε, πρέπει να καταλάβετε ότι όταν δουλεύετε με τους παίκτες σε τέτοιες καταστάσεις υψηλής πίεσης, δεν πρόκειται να είναι πολλές φορές όλα τέλεια. Εννοώ, με τον Νικ, τον Χέιζ και τον Σανλί, περάσαμε υπέροχες στιγμές, είτε ήταν στην Μπαρτσελόνα είτε στη Ζάλγκιρις, γιατί ο Χέιζ ήταν και στη Ζάλγκιρις. Υπήρχαν μερικές μεγάλες στιγμές και κάποιες κακές στιγμές. Πρόκειται τώρα για μια νέα αρχή. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά φέρθηκαν ως απίστευτοι επαγγελματίες.

Καταλαβαίνω τα σχόλια του Νικ και τι είπε. Δεν νομίζω ότι είπε κάτι λάθος. Απλώς είπε την άποψή του ότι ο ένας προπονητής είναι διαφορετικός από τον άλλο. Έτσι είναι πάντα η προπονητική: ένας θέλει να ελέγχει περισσότερα, ένας θέλει να κάνει αυτό, ένας σε αφήνει να το κάνεις το άλλο και ένας άλλος δεν σε αφήνει να το κάνεις. Δεν είμαι πολύ ευαίσθητος σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Νομίζω ότι εξέφρασε τη γνώμη του και, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήταν μια ειλικρινής γνώμη. Ήταν εναντίον μου; Δεν με νοιάζει πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Το σημαντικότερο είναι η κατάσταση που είμαστε μαζί τώρα και να κάνω ό,τι καλύτερο για τη Φενέρμπαχτσε και να μην σκέφτομαι “α, είπε κάτι στο παρελθόν”. Όχι. Το μόνο που έκανε, νομίζω, ήταν να εκφράσει μια ειλικρινή γνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ