Επίσημο: Ο Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει τη Φενέρμπαχτσε

Επίσημο: Ο Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει τη Φενέρμπαχτσε

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα είναι ο νέος προπονητής της Φενέρ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος, με τον 47χρονο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Λιθουανός προπονητής θα διαδεχτεί τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Φενέρ, κι αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του θα είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο «Σάρας», από χθες που απολύθηκε ο Έλληνας προπονητής, αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της διοίκησης των Τούρκων και έκανε τα πάντα προκειμένου να αποδεχτεί την πρότασή της.

Διαβάστε επίσης: Περιμένοντας 14 χρόνια μια πρόκριση – Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά από το 2009 (vids)

Ο Γιασικεβίτσιους έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Ζάλγκιρις (2016-20) και στην Μπαρτσελόνα (2020-23) από την οποία έμεινε ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι. Η Φενέρ θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιασικεβίτσιους έχει αγωνιστεί στη Φενέρ κάτι που αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη. Ο «Σάρας» με την φανέλα της Φενέρ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τουρκίας τη σεζόν 2010/11.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ