Επίσημο: Ο Τρινκιέρι είναι ο νέος προπονητής της Ζαλγκίρις

Επίσημο: Ο Τρινκιέρι είναι ο νέος προπονητής της Ζαλγκίρις

Ο Αντρέα Τρινκιέρι θα αναλάβει το τιμόνι της Ζαλγκίρις Κάουνας, διαδεχόμενος τον Κάζις Μακσβίτις, ο οποίος απολύθηκε νωρίτερα το πρωί

Ακόμα μία ομάδα της Euroleague προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Αυτή τη φορά, η Ζαλγκίρις Κάουνας έλυσε τη συνεργασία της σήμερα το πρωί με το Κάζις Μακσβίτις και 6 λεπτά αργότερα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι στο πάγκο της ομάδας.

Ο Μακσβίτις το τελευταίο διάστημα βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση καθώς η ομάδα από τη Λιθουανία τις περασμένες αγωνιστικές δεν έπαιζε καλό μπάσκετ, ενώ μέτρησε και 6 συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να πέσει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 5-12.

Διαβάστε επίσης: Άδειασε τον Τερίμ, ο Αλαφούζος με τον Λημνιό – Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό

Ο 46χρονος Λιθουανός προπονητής αποχωρεί από τον πάγκο της Ζαλγκίρις στον οποίο έκατσε από τον Απρίλιο του 2022. Ο Τρινκιέρι θα είναι ο διάδοχός του, με τον Ιταλό προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025, δείγμα ότι η διοίκηση των Λιθουανών τον στηρίζει και θέλει να χτίσει μαζί του μια ισχυρή ομάδα.

Ο Τρινκιέρι, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2023 όταν και αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ