Άδειασε τον Τερίμ, ο Αλαφούζος με τον Λημνιό – Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό

Άδειασε τον Τερίμ, ο Αλαφούζος με τον Λημνιό – Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλλον… δεν άκουσε τι είπε ο Φατίχ Τερίμ στην παρουσίαση του

Δημήτρης Λημνιός, ο πρώτος λοιπόν για τον Παναθηναϊκό.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση με έναν Έλληνα εν ενεργεία διεθνή, μόλις 25 ετών. Παίκτη που μπορεί όταν θα βρει τον χρόνο και τις ευκαιρίες να αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο για τον κορμό των Πράσινων.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Μια μικρή επισήμανση όμως; Τέτοιο άδειασμα σε προπονητή από διοίκηση την ημέρα της παρουσίασης ούτε στο… σινεμά. Όχι γιατί η ανακοίνωση «καπέλωσε» τον Τούρκο, που δεν έχει τέτοια προβλήματα, αλλά γιατί τον εξέθεσε στο ίδιο το πράσινο κοινό.

«Από 1η Ιανουαρίου ξεκινούν οι μεταγραφές. Με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει τρεις μέρες. Όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κύριο Γιάννη. Να μην ανησυχεί κανείς αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη» είπε ο Τερίμ πριν από λίγο.

Και αμέσως μετά «έσκασε» η ανακοίνωση για τον Λημνιό. Κανονικό άδειασμα και άντε να το μαζέψεις. Τι θα πει τώρα ο Τερίμ; Ότι δεν τον ήξερε τον Λημνιό ή ότι δεν τα είπε όλα τα παραπάνω στην παρουσίαση του; Καμία σοβαρότητα. Και ειδικά με τη φωτιά… Γιοβάνοβιτς ακόμη να καίει. Χθες βράδυ άλλωστε στο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε… μπόλικα από την κερκίδα.

Και όσο και αν η Λεωφόρος μένει κλειστή το ΟΑΚΑ θα είναι τόπος συγκέντρωσης. Ου μην και… διαμαρτυρίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ