Ναν: «Η χημεία μας βελτιώνεται, θα γίνεται όλο και καλύτερη»

Ναν: «Η χημεία μας βελτιώνεται, θα γίνεται όλο και καλύτερη»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Ισπανία όπου θα αντιμετωπίσει τις βαλένθια και Μπασκόνια.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Μπασκόνια και την Παρασκευή τη Βαλένθια για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» του 2024 στη Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ, φάνηκε αποφασισμένος για το «2 στα 2» στην Ισπανία, ενώ αναφέρθηκε και στην χημεία που χτίζουν οι Πράσινοι.

Διαβάστε επίσης: Τόμας Γουόκαπ – Εστρέλλα Νούρι: Η αλλαγή του χρόνου και το παθιασμένο φιλί

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια. Όπως όλοι ξέρουν, στην Euroleague κάθε παιχνίδι μετρά. Είναι δύο ομάδες που είναι κοντά με μας στη βαθμολογία, γι’ αυτό είναι σημαντικά τα παιχνίδια με την Μπασκόνια και τη Βαλένθια. Ανυπομονούμε γι’ αυτά και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί.

Θα πρέπει να μπούμε δυναμικά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, ξεκινώντας από την άμυνα και βρίσκοντας έτσι ρυθμό και στην επίθεση. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο και η χημεία μας βελτιώνεται. Θα γίνεται όλο και καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ