Παναθηναϊκός: Πρώτη «αποστολή» επί ισπανικού εδάφους κόντρα στην Μπασκόνια

Παναθηναϊκός: Πρώτη «αποστολή» επί ισπανικού εδάφους κόντρα στην Μπασκόνια

Την ισπανική του περιοδεία ξεκινά απόψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπασκόνια (21:30) στην χώρα των «Βάσκων» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague.

Την ισπανική του περιοδεία ξεκινά απόψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στην χώρα των «Βάσκων» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, ενώ την Παρασκευή (5/1) αντιμετωπίζει την Βαλένθια.

Οι πράσινοι οι οποίοι προέρχονται από την άνετη εντός έδρας επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα, όντας πλέον στο 10-7, θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μουσταφά Φαλ κάνει ότι δεν μπορεί κανείς άλλος ψηλός στη Euroleague

Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, μιας και τόσο ο Σλούκας (κρύωμα), όσο και ο Λεσόρ (τραυματισμό) προφυλάχθηκαν στο ματς με το Μαρουσι και βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Από την άλλη η Μπασκόνια μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς στην Euroleague, έχοντας ρεκόρ 9-8. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και αυτός με την σειρά του δεν έχει να «πονοκεφαλιάζει» για κάποιον τραυματισμού έχοντας όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Τέλος η διαιτητική τριάδα του αγώνα αποτελείται από τους Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), η Άνε Πάντερ (Γερμανία) και o Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ