Και τώρα μια μεγάλη ευκαιρία στην Ισπανία για τους «στρατιώτες» του Γιώργου Μπαρτζώκα

Η Euroleague συνεχίζεται με νέα διαβολοβδομάδα και ο Ολυμπιακός πετάει για την Ισπανία.

Δίχως ανάσα οι υποχρεώσεις στην Euroleague. Με μια ακόμη διαβολοβδομάδα προ των πυλών πριν καλά-καλά αποχαιρετήσουμε την τρέχουσα.

Και αν ο Ολυμπιακός αυτές τις μέρες τις πέρασε στο ΣΕΦ με δύο νίκες επί της Αρμάνι και της Μονακό, ανεβάζοντας το σερί του σε 4Χ4 και το ρεκόρ του σε 11-8; Τώρα φεύγει για την Ισπανία. Εκεί όπου τον περιμένει πρώτα η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (10/1, 21:30) και αμέσως μετά την Παρασκευή η Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων (12/1, 21:30).

Φυσικά η κατάσταση πλέον είναι πολύ διαφορετική για τους «στρατιώτες» του Γιώργου Μπαρτζώκα σε σχέση με την προηγούμενη… περιοδεία τους σε Λιόν (Βιλερμπάν) και Βερολίνο (Άλμπα). Πλέον με το ρεκόρ στο 11-8 αυτό το ταξίδι μοιάζει με μια μεγάλη ευκαιρία για «διπλό» ή «διπλά» που αλλάζουν για τα καλά το momentum σε αυτή την τόσο δύσκολη κούρσα.

Η Μπαρτσελόνα είναι στο 12-6, η Μπασκόνια στο 10-8 και οι δύο τους παίζουν αύριο στη Βαρκελώνη για την 19η αγωνιστική. Καταλαβαίνει ο καθένας λοιπόν ότι πρόκειται για ομάδες που έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό στα μισά του δρόμου. Και έχει σημασία ότι και από τις δύο οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Μήπως ήρθε η ώρα για ρεβάνς;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από