Τόμας Γουόκαπ: Το computer του Ολυμπιακού επέστρεψε – Έσβησε τον Τζέημς, έκανε τα πάντα

Τόμας Γουόκαπ: Το computer του Ολυμπιακού επέστρεψε – Έσβησε τον Τζέημς, έκανε τα πάντα

Το απόλυτο παιχνίδι από τον Τόμας Γουόκαπ. Την κατάλληλη στιγμή. Με τον… κατάλληλο αντίπαλο.

Ο άνθρωπος computer του Ολυμπιακού είναι πάλι εδώ.

Ο Τόμας Γουόκαπ απέναντι στη Μονακό ήταν ξανά η μπάντα που παίζει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. Εκείνος που ανάγκασε τον Μάικ Τζέημς σε χαμηλή πτήση. Ο ίδιος που με 9 πόντους, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ άγγιξε το triple double. Και το κυριότερο; Με μόλις 1 λάθος σε 33:21. Υποδειγματική εμφάνιση από τον διεθνή γκαρντ ο οποίος φόρεσε την… περσινή φανέλα του.

Πετυχαίνει 82 πόντους ανά παιχνίδι στη φετινή Euroleague η Μονακό με τον Μάικ Τζέημς να έχει 20.2 μέσο όρο σε μια αποθέωση του επιθετικού του ταλέντου. Απόψε οι Μονεγάσκοι έβαλαν εννέα λιγότερους από το συνηθισμένο (73) και ο Αμερικανός σταρ τους είχε μόλις 10 με 3/8 δίποντα, 1/6 τρίποντο και 1/2 βολές. Δεν σταμάτησε να τον κυνηγά ολόκληρο το βράδυ ο Γουόκαπ. Και αυτή η συνέπεια ήταν που σε μια παρτίδα λεπτομέρειας, σε ματς που θύμισε πλει-οφ έκανε και τη διαφορά.

Και όταν έπειτα από τόσο τρέξιμο πίσω από τη μπάλα, μπορείς να δίνει και 9 ασίστ για 1 λάθος; Τότε η παράσταση είναι μοναδική. Είναι επιπέδου… computer Γουόκαπ και μάλλον κάποιος θα πρέπει να του πει το «καλώς επέστρεψες» σε μια νύχτα που οι… περσινοί έκαναν όλη τη δουλειά: Διότι επέστρεψε για τα καλά και ο ΜακΚίσικ (13π) πετυχαίνοντας τελικά και το τρίποντο που έμελλε να κρίνει το ματς. Και ήταν εκεί οι συνήθεις ύποπτοι (Πίτερς 14 με 3/3 τρίπ, Κάνααν 16, Φαλ 9, Παπανικολάου 8). Οι 69 από τους 75 του Ολυμπιακού -71 με το 2ποντο του Λαρεντζάκη- απευθείας από την ομαδάρα που πέρσι έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ