Όταν ο Μπαρτζώκας στήριζε τον ΜακΚίσικ: «Δεν θα τον πουλήσω πάει και τελείωσε» (vid)

Όταν ο Μπαρτζώκας στήριζε τον ΜακΚίσικ: «Δεν θα τον πουλήσω πάει και τελείωσε» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στήριξε απόλυτα τον Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Αμερικανός άσος λίγους μήνες αργότερα τον δικαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο...

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μονακό με 75-73 σημειώνοντας έτσι την τέταρτη διαδοχική του νίκη στη Euroleague.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην χθεσινοβραδινή επικράτηση του Ολυμπιακού ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τον Αμερικανό άσο να έχει 13 πόντους, αλλά και το τρίποντο που «κλείδωσε» το ματς.

Διαβάστε επίσης: Σπερς – Μπακς 121-125: Η πρώτη συνάντηση Γουεμπανιάμα-Αντετοκούνμπο, βρήκε τον Γιάννη νικητή

Μια εμφάνιση που ο Αμερικάνος άσος την είχε ανάγκη όσο τίποτα, προκειμένου να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του. Άλλωστε την στήριξη από τον οργανισμό του Ολυμπιακού την έχει και αυτό είχε αποδειχθεί και λίγους μήνες πριν μέσα από τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Εγώ έχω τον εξής κανόνα και αυτός δεν αλλάζει. Τους παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσουν ό,τι εγχώριο τίτλο υπάρχει, τους στηρίζω. Δεν σημαίνει, ότι επειδή έμεινε ένα μήνα εκτός ο ΜακΚίσικ θα τον αλλάξω. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό και δεν θα τον πουλήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον περασμένο Νοέμβριο ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος λίγους μήνες αργότερα βλέπει τον ΜακΚίσικ να τον δικαιώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ