Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη Euroleague

Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη Euroleague

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ανεβάσει την απόδοση τους και βρίσκονται γερά τόσο στο «κόλπο» της πρόκρισης όσο στη «μάχη» της τετράδας.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα της Βαλένθια στο φινάλε, χάρη σε μια εύστοχη βολή του Ματίας Λεσόρ και «πάτησε» ακόμη πιο γερά στη βαθμολογία για την πρόκριση στα play off.

Μια μέρα πριν ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του επί της Μονακό έκανε το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και έχει ίδιο ρεκόρ με το τριφύλλι, αφού είναι και εκείνος πλέον στο 11-8. Όπως καταλαβαίνει κανείς η «μάχη» φουντώνει και τα σενάρια πρόκρισης είναι όλο και περισσότερα, με τις ελληνικές ομάδες να έχουν την τιμητική τους, καθώς είναι στην πρώτη εξάδα και είναι από τα φαβορί για να περάσουν στην οκτάδα και στα play off.

Τις δικές του εκτιμήσεις για την πορεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην EuroLeague, έκανε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας μέσω του “Urbonus” podcast.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πιστεύω ότι στο top-4 της βαθμολογίας θα είναι η Ρεαλ Μαδρίτης, η Παρτιζάν, η Μπαρτσελόνα και νομίζω η Βίρτους θα μείνει εκεί», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή της ιστοσελίδας «Basketnews.com».

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα είναι στο 5 και στο 6, παρότι θα ήθελα αυτό το matchup στα πλέι-οφ. Θέλω να τους δω στο 4 και στο 5. Η 5η και 6η θέση θεωρώ ότι θα κριθεί στις ισοβαθμίες ή με μια νίκη διαφορά», τόνισε ο Λιθουανός αναλυτής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ