ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές Αναντολού στο γεμάτο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αταμάν θα υποδεχθεί την πρώην ομάδα του και θέλει ρεβάνς, για την ήττα στην Πόλη, λίγο καιρό πριν για τον πρώτο γύρο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την ήττα στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια, οι «πράσινοι» συνέχισαν με το «διπλό» στην έδρα της Βαλένθια, το οποίο ήταν το τέταρτο στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς και η 5η νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια στο σύνολο. Στην έδρα τους μέχρι στιγμής έχουν ρεκόρ 6-3 και ξέρουν άπαντες, ότι για να έρθει η πρόκριση στα πλέι οφ, θα πρέπει τα παιχνίδια στην έδρα του να τα κερδίζει. Ο Τούρκος προπονητής, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Εφές, η οποία μετράει έξι διαδοχικές ήττες στην Euroleague. Αρχικά, την Τετάρτη ηττήθηκε με 93-88 στη Βαλένθια, παρά τους 20 πόντους του Σέιν Λάρκιν, ενώ την Παρασκευή, στο ματς της χρονιάς στη Μαδρίτη, ηττήθηκε με 130-126 έπειτα από τέσσερις παρατάσεις. Τρομερά πράγματα. Ο κόουτς Ερντέν Τσαν είναι σε πολύ δύσκολη θέση και ξέρει ότι αν δεν ανακάμψει άμεσα η ομάδα του, τότε πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου της Εφές. Μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ δύο νίκες και εννιά ήττες. ο Τζόουνς είναι εκτός δράσης, καθώς έχει τραυματιστεί στον ώμο, ενώ έχουν επιστρέψει οι Ροντρίγκ Μπομπουά, Ελάιζα Μπράιαντ, Τίμπορ Πλάις, αλλά παραμένει τραυματίας ο Ουίλ Κλάιμπερν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ