Mπαρτζώκας: «Επιστρέψαμε στο ματς, αλλά αστοχήσαμε σε σημαντικά σουτ»

Mπαρτζώκας: «Επιστρέψαμε στο ματς, αλλά αστοχήσαμε σε σημαντικά σουτ»

Στα άστοχα σουτ στο φινάλε στάθηκε στις δηλώσεις του Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε με σκορ 86-78 από την Μπαρτσελόνα, πληρώνοντας το τελευταίο κομμάτι του ματς που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο σκοράρισμα.

Στο εν λόγω κομμάτι στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τονίζοντας ότι αν και οι παίκτες του επέστρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης, δεν μπόρεσαν να βάλουν τα σημαντικά σουτ στο τέλος, που ήταν και ιδιαίτερα κρίσιμα.

«Επιστρέψαμε στο ματς, είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσαμε αλλά αστοχήσαμε σε σημαντικά σουτ. Αυτά τα σουτ ήταν πολύ κρίσιμα για το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπαρτζώκας ανέφερε:

«Είχαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες όταν ισορροπήσαμε το ματς, όμως αστοχήσαμε στα κρίσιμα σουτ. Χρειαζόμασταν τέτοια σουτ, όπως χρειαζόμασταν να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα σε όλο το σαραντάλεπτο και όχι μόνο στην τέταρτη περίοδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, έπρεπε να επενδύσουμε φάουλ για να γλιτώσουμε λέι-απ.

Με το υπάρχον πρόγραμμα, η EuroLeague είναι η Λίγκα των τραυματισμών. Είχαμε πολλές απουσίες, είχαμε πολλούς παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είχαμε τέσσερις νίκες και ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, όμως πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς.

Δεν πρέπει να έχουμε πίεση. Αστόχησαν σε 15 σουτ στο πρώτο μέρος και πήραν οκτώ ριμπάουντ. Το μαχητικό πνεύμα είναι κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο. Η απουσία του Λαπροβίτολα ήταν σημαντική, όμως σημασία έχει πόσο συμπαγής είσαι σε άμυνα κι επίθεση κι αυτό έκανε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ