Τζαμπάρι Πάρκερ: «Πέρυσι πέρασα πολύ χρόνο μόνος μου, χαρούμενος που φίλαθλοί μας με έχουν καλωσορίσει»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Πέρυσι πέρασα πολύ χρόνο μόνος μου, χαρούμενος που φίλαθλοί μας με έχουν καλωσορίσει»

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ μίλησε μετά την επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην απόδοσή του αλλά και στην προηγούμενη δύσκολη χρονιά που βίωσε.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» με 86-78 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague με τους Μπλαουγκράνα να συνεχίζουν τις υψηλές του πτήσεις και να ανεβαίνουν στην 2η θέση με ρεκόρ 14-6.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου, είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Τζάμπαρι Πάρκερ, ο οποίος πέτυχε ρεκόρ καριέρας στην διοργάνωση με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Ο πρώην ΝΒΑer, μίλησε μετά την νίκη των Καταλανών και εξήγησε πως βίωσε την περασμένη σεζόν, κατά την οποία έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους της Μπαρτσελόνα που τον έχουν υποδεχτεί τόσο θερμά.

Διαβάστε επίσης: «Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε τα βρήκαν για τον Ακαϊντίν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος άσος:

«Είναι τιμή για εμένα και είμαι πολύ ευγνώμων στους φιλάθλους μας. Την προηγούμενη σεζόν πέρασα πολύ χρόνο μόνος. Δεν ήταν ότι αμφισβητούσα τον εαυτό μου ή ότι δεν ήξερα ποιος είμαι, αλλά από το να μην βλέπεις κανέναν στο να έρχεσαι εδώ είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλαθλοι με έχουν καλωσορίσει. Θέλω απλά να τους κάνω υπερήφανους και να τους ξεπληρώσω με νίκες», ανέφερε αρχικά ο Πάρκερ για την στήριξη που έχει λάβει από τους φίλους την Μπάρτσα.

«Προσωπικά αισθάνομαι καλά επειδή νικήσαμε. Κάνω ό,τι μπορώ ατομικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικάμε στα παιχνίδια. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έβαζα δύο πόντους και είχαμε πάρει τη νίκη. Η χθεσινή επικράτηση είναι το μοναδικό που μετράει», δήλωσε ενδεικτικά ο χθεσινός πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ