Λεσόρ: «Δεν παίζω για τους αριθμούς μου αλλά για να κερδίζει η ομάδα»

Λεσόρ: «Δεν παίζω για τους αριθμούς μου αλλά για να κερδίζει η ομάδα»

Ο Ματίας Λεσόρ μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Μονακό τόνισε ότι τέτοιες νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία του κι ότι δεν τον ενδιαφέρουν τόσο οι προσωπικές του επιδόσεις, αλλά να κερδίζει η ομάδα του

O Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα την Μονακό στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (88-63) και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχοντας πλέον ρεκόρ 13-8.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πράσινους ήταν ο Ματίας Λεσόρ, ο ο οποίος έκλεισε την βραδιά με 23 πόντους, ενώ πραγματοποίησε και 2 προσωπικά ρεκόρ. Ο Γάλλος σέντερ μετά την επικράτηση επί των Μονεγάσκων, τόνισε ότι το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι οι αριθμοί του.

Διαβάστε επίσης: Εμφάνιση καριέρας από τον Λεσόρ κόντρα στη Μονακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεσόρ:

«Είναι ωραίο να έχεις τέτοιους αριθμούς σε ένα παιχνίδι και ιδίως όταν γυρνάω μετά από έναν τραυματισμό. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι καλά για την αποκτήσω αυτοπεποίθηση».

Για το προσωπικό του ρεκόρ: «Δεν παίζω για τους προσωπικούς μου αριθμούς, αλλά για τις νίκες και μόνο αυτό μετράει για μένα»

Ο Κέντρικ Ναν στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την Μονακό στάθηκε στο πνεύμα ομαδικότητας και την καλή επικοινωνία που έχουν αναπτύξει οι παίκτες του Τριφυλλιού στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν:

«Παίζουμε όλοι μαζί, ομαδικά σε άμυνα και επίθεση. Νιώθουμε πλέον όλα να τα κομμάτια να ενώνονται. Είναι η επικοινωνία στα αποδυτήρια που μας έχει βοηθήσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ