«Βόμβα» με Ταβάρες και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

«Βόμβα» με Ταβάρες και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση σε Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια!

«Βόμβα» στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ βάζει δημοσίευμα που εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια!

Η Marca έβαλε… μπουρλότο, καθώς τονίζει σε ρεπορτάζ της πως το «τριφύλλι» έκανε πρόταση συνεργασίας στους δύο σταρ της Βασίλισσας της Ευρώπης!

Το γνωστό και έγκυρο ισπανικό Μέσο αναλύει το μέλλον και τις επόμενες κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και στέκεται στις περιπτώσεις των Χεζόνια και Ταβάρες, στους οποίους ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για να τους αποκτήσει. Και τους δύο!

«Οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τον Ταβάρες έχουν ξεκινήσει από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν αλλά διακόπηκαν. Και από τότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ο σέντερ της ομάδας θέλει ένα ποσό αντάξιο των όσων προσφέρει στον σύλλογο και να του αναγνωριστεί πως είναι ο κυρίαρχος παίκτης στην Ευρώπη στη θέση του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην πρόσφατη ψηφοφορία των μάνατζερ των ομάδων της Ευρωλίγκας ο Ταβάρες είναι ο παίκτης που θα ήθελαν όλοι να υπογράψουν στην ομάδα του.

Οι φήμες θέλουν το ποσό στις διαπραγματεύσεις να είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια, με πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις να θέλουν να τον κάνουν δικό τους και τον Παναθηναϊκό να του τα έχει ήδη προσφέρει», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας πως και ομάδες από το ΝΒΑ έχουν βάλει στο… στόχαστρό τους τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον Μάριο Χεζόνια, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρονται τα εξής: «Η ανανέωση του συμβολαίου του Χεζόνια είναι επίσης ένα πολύπλοκο θέμα για τη Ρεάλ, η οποία βλέπει πως ο Κροάτης είναι πλέον ένας από τους αγαπημένους των οπαδών της. Ο Κροάτης ουδέποτε αρνήθηκε την αγάπη και την πίστη που έχει στην ομάδα του Παναθηναϊκού», αναφέρεται χαρακτηριστικά και συνεχίζει τονίζοντας ότι «αποτελεί είδωλο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κάτι που φάνηκε και στον πρόσφατο αγώνα της Ρεάλ με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Ο ίδιος, μάλιστα, σε δηλώσεις του είχε πει ότι: «Εύχομαι να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Ρεάλ η οποία και θα είναι η πρώτη που μιλήσω μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου». Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ήθελε πολύ να τον πάρει πίσω στην ομάδα του και σύμφωνα με τις φήμες υπάρχει ήδη πρόταση της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο. Η ομάδα της Ρεάλ από την άλλη δεν προτίθεται να κάνει μια ανάλογη πρόταση εκτός αν έχει… απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ