Σοκ με Φαλ στον Ολυμπιακό

Σοκ με Φαλ στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Μουστάφα Φαλ στον Ολυμπιακό - Τι έδειξε η μαγνητική, πόσο μένει εκτός

Κακά μαντάτα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Μουστάφα Φαλ.

Τα νέα που έρχονται για τον Γάλλο σέντερ δεν είναι καλά, καθώς όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Ο Μουστάφα Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος. Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Πού σημαίνει; Ότι ο Φαλ θα λείψει από άκρως σημαντικά παιχνίδια σε Basket League και Euroleague. Θα χάσει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/1, 20:15). Δεν θα παίξει επίσης σίγουρα με Μακάμπι (18/1, 21:15, ΣΕΦ), Ρεάλ (25/1, 21:45, Μαδρίτη), ΠΑΟΚ (27/1, 17:15, ΣΕΦ), Άλμπα (30/1, 21:15, ΣΕΦ), Μπάγερν (1/2, 21:30, Μόναχο) και Προμηθέα (3/2, 18:00, Πάτρα). Και «τρέχει», πιθανώς, να προλάβει το εκτός έδρας ματς της 26ης αγωνιστικής της Euroleague με Βαλένθια (8/2, 21:30).

Από εκεί και πέρα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ (δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς), ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και ακολούθησε σήμερα (16/01) ατομικό πρόγραμμα. Λογικά θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (18/1, 21:15) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ