Κάτας: «Δύσκολη έδρα το ΣΕΦ»

Κάτας: «Δύσκολη έδρα το ΣΕΦ»

Στις δυσκολίες που κρύβει το ΣΕΦ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (18/1) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παραμονές του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Ισραήλ, Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η έδρα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

«Θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα που είδαμε τις δυνατότητές της στον πρώτο γύρο. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την έντασή μας και τα 40 λεπτά και να εκτελέσουμε το πλάνο μας», δήλωσε ο Ισραηλινός κόουτς.

Από την πλευρά του, ο Ρόμαν Σόρκιν είπε: «Ένα από τα κλειδιά του ματς θα είναι να σταματήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είναι μία ομάδα που παίζει συγκεκριμένα για πολλά χρόνια, οπότε αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε. Έχουν μεγάλο ρόστερ με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Θα πρέπει με προσωπική άμυνα να σταματήσουμε τους καλούς τους σκόρερ. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι δύσκολη έδρα εκεί, αλλά έχουμε συνηθίσει. Η ατμόσφαιρα είναι απλά μία δικαιολογία, θα πρέπει να μπούμε να παίξουμε σκληρά και να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ