Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον «πύργο» της Σερβίας, Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Όλα για το πρωτάθλημα από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έπειτα από την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει πάνω του σχεδόν όλες τις υποθέσεις των Πράσινων. Και το κυριότερο;

Έχει αποφασίσει να διαθέσει ένα πολύ σημαντικό μπάτζετ στα μισά της χρονιάς για να ενισχύσει το club. Η πιο τρανταχτή απόδειξη; Προφανώς η σημερινή μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα. Του αρχηγού της εθνικής ομάδας που συμφώνησε με αποδοχές ύψους 1,5 εκατ ευρώ για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός ήδη έναν ακόμη διεθνή (μας), τον Δημήτρη Λημνιό.

Διαβάστε επίσης: Θέλουν τον Έσε στην εθνική Πολωνίας – Έρχεται στην Αθήνα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για τον άσο του Ολυμπιακού

Υπέγραψε τον Σαμέτ Ακαϊντίν και μιλά με τον Βίκτορ Ούγκο (Μπαϊα) προκειμένου να θωρακίσει την άμυνα του. Είναι σε συζητήσεις και με την Σπέτσια προκειμένου ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι να αντικαταστήσει τον «τελειωμένο» από τον Παναθηναϊκό, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Η επόμενη μεγάλη κίνηση όμως που ετοιμάζει είναι άλλη. Και πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πάρα πολύ κοντά στις υπογραφές μαζί της.

Ο λόγος για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο 29χρονος κεντρικός μέσος της Χετάφε (1.89), διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Το συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς με την Χετάφε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον Σέρβο να παίζει αδιάκοπα βασικός στην Λα Λίγα από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα. Κάποιος με την άνεση να κινηθεί και σαν «6» αλλά και σαν «8», δίνοντας πολλές λύσεις.

Με μεγάλη ικανότητα στον αέρα, και κυρίως με ποδοσφαιρικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε κάποιον που μπορεί να κάνει ένα σωρό «μικρές» δουλείες μέσα στο γήπεδα. Είναι πολύ κοντά και σε αυτό το deal ο Παναθηναϊκός που λειτουργεί σαν… αφιονισμένος σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ