Παπαπέτρου: «Κομβικό και σημαντικό με την Παρτίζαν, δεν σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό»

Παπαπέτρου: «Κομβικό και σημαντικό με την Παρτίζαν, δεν σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξέφρασε τον σεβασμό του προς την Παρτίζαν, μίλησε για το ματς με τους Σέρβους, ενώ ξεκαθάρισε πως κανείς στον Παναθηναϊκό δεν σκέφτεται τον Ολυμπιακό.

«Πολύ κομβικό και σημαντικό», χαρακτήρισε το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρτίζαν, για την 22η αγωνιστική της Euroleague, ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο ματς με τους Σέρβους, στη δική του αγωνιστική κατάσταση, αλλά και στον… Ολυμπιακό που πλησιάζει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για το ματς με την Παρτίζαν: «Δεν υπάρχουν προσωπικά στο μπάσκετ. Πέρσι έπαιζα στην Παρτίζαν τώρα είμαι και πάλι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και παίζω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ κομβικό και σημαντικό για εμάς. Η Παρτίζαν είναι μια πολύ μαχητική ομάδα.

Παίζει σαν ομάδα. Έχει πολλούς καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν βρει ρυθμό η Παρτίζαν μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό. Αν είμαστε σωστοί αμυντικά θα πάει καλά για εμάς το ματς».

Για τον αν σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό: « Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Παρτιζάν. Βλέπουμε ένα-ένα τα ματς. Έτσι είναι η ζωή. Δε μας… παίρνει να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Για τη δική του κατάσταση: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνω το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο. Παλεύεις συνέχεια και με πολλές καταστάσεις. Ειδικά μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στο πόδι που καλά καλά δε μπορείς να πατήσεις. Νιώθω πολύ καλά. Δε μπορώ να κερδίσω τον χρόνο. Υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης. Αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ