Η σύντροφος του Ναν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρτίζαν (pics)

Η σύντροφος του Ναν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρτίζαν (pics)

Η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Κίγια, βρέθηκε χθες βράδυ στο πλευρό του αγαπημένου της και είδε από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Παρτίζαν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε την τέταρτή του συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας την Παρτίζαν με 84-71 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-8.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος είχε 21 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ των Πράσινων εκτός από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε είχε ακόμα ένα λόγο για να χαμογελάει.

Διαβάστε επίσης: Η «βόμβα» του Ναν για το μέλλον του

Κι αυτό γιατί, στο κατάμεστο Κλειστό του ΟΑΚΑ  βρισκόταν και η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Κίγια η οποία είδε από κοντά το παιχνίδι απέναντι στη σερβική ομάδα. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Ενώ ο Αμερικανός έχει και ένα αγόρι, το οποίο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Ο Ναν με την Κίγια ανεβάζει αρκετά συχνά αναρτήσεις στο Instagram, ενώ συνέχεια ο ένας υποστηρίζει τον άλλον. Η Μπλεν βρίσκεται σε κάθε γήπεδο μαζί του, προκειμένου να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ